home-img

Home

Tegenwoordig wordt een op de zeven vrouwen met borstkanker geconfronteerd. gelukkig wordt er steeds meer aandacht geschonken aan borstkanker en worden vrouwen zich meer en meer bewust van het feit dat zelfcontrole belangrijk is.

Vrouwen die met borstkanker zijn geconfronteerd kunnen ook bij ons terecht. Sinds enige jaren zijn wij S.E.M.H. gecertificeerd om prothesen te mogen aanmeten. Hiervoor hebben wij een apart af te sluiten paskamer waardoor uw privacy is gewaarborgd. Omdat wij alle aandacht aan u willen besteden werken wij bij voorkeur op afspraak.

Afhankelijk van hoe u verzekerd bent, nemen wij u alle administratieve zaken uit handen. Wij hebben met vrijwel alle verzekeraars contracten afgesloten, schroom dus niet om contact met ons op te nemen voor nadere informatie.

Mammacare-adviseur

Met ingang van mei 2008 is er bij BiBi”s Lingerie ook een Mammacare-adviseur aanwezig. Om de kennis uit te breiden heeft Yvonne van BiBi’s Lingerie deze cursus met goed gevolg afgelegd. Centraal in deze cursus stond hoe borstkanker ontstaat en hoe om te gaan met de emotionele aspecten. Natuurlijk is er ook veel aandacht aan het op een zorgvuldige wijze aanmeten van de (zwem) prothese en de bijpassende lingerie. Dit om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste maat draagt waardoor er minder kans op rug en overige klachten kunnen ontstaan, zoals oedeem.

Voor meer info kunt u ook nog terecht op de volgende webpagina’s

www.kwf.nl
www.bvbl.nl (klachtenregeling)
www.bic.nl
www.kankerwiehelpt.nl
www.semh.info (erkenningsregeling)