home-img

Home

Het woord lingerie komt uit het Frans en betekent zoveel als ondergoed. Maar wie ondergoed zegt, denkt al gauw aan degelijk gebreide wolletjes en stevige bh’s. De zwoele klank van lingerie belooft veel meer en maakt die belofte ook waar.

Lingerie hoort te zitten als een tweede huid. Goede lingerie geeft zelfvertrouwen, staat voor verleiding en vormt de basis voor een perfecte outfit. Lingerie mag dus gezien worden. En gelukkig wint die trend steeds meer terrein. Vrouwen mogen trots zijn op wat ze dragen en zijn lingerie steeds meer als een onmisbaar onderdeel van hun kleding gaan zien.

Ook wij zijn ons hiervan bewust. Toch zien wij nog steeds veel vrouwen een verkeerde maat dragen. Een belangrijke oorzaak is het feit dat een vrouwenlichaam in de loop der jaren steeds veranderd en dat vrouwen het vervelend vinden om een grotere cupmaat te dragen. Wij vinden een cupmaat niet belangrijk. Het moet gewoon goed zitten. Als dit het geval is komt ook de bovenkleding beter tot zijn recht.

TIP!!!! Als u twijfelt over uw maat kom dan eens vrijblijvend langs in onze winkel, wij zullen u met raad en daad bijstaan om voor u de juiste maat te vinden!!!

Wij hebben alles in huis van A tot en met J. merken die wij o.a. voeren zijn:

Felina, Conturelle, Selmark, Lovable, Fila, Anita – Berquitex, Chantelle,  Nina von C, Ulla en Un-usuall.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”100214029887192446409″ ualb=”5749441770309033873″ imgl=”fancybox” style=”gallery” row=”9″ grwidth=”800″ grheight=”600″ size=”320″ num=”20″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]